• ZATAMNJIVANJE AUTO STAKALA BEOGRAD
Home > Zatamnjivanje Auto Stakla
Radno vreme: 08 AM / 20 PM       tel:  +381 66 066 064
ZATAMNJIVANJE STAKALA AUTOMOBILA
ARMOLAN WINDOW FILMSArmolanske folije za zatamnjivanje stakla auta mogu zatamniti stakla bilo kog automobila. Glavna prednost Armolanovih folija za zatamnjivanje stakala je da smanje toplotu koju stvaraju sunčevi zraci koji padaju na stakla automobila. Posebnost folija za auto stakla je da smanji toplotu i smanjuju odsjaj u uslovima vožnje. Oni pružaju dodatnu sigurnost i poboljšavaju privatnost putnika u vozilu. Različite vrste i boje folije za zatamnjivanje stakala automobila je da povećavaju estetiku vozila. Specijalni filmovi visokih performansi napravljeni su za prednje vetrobransko staklo automobila sto je bilo prekretnica u industriji toplotnih folija do sada.

Armolan folija za stakla automobila stvara moderan izgled i udobnu unutrašnjost. Armolan folije ompogućavaju vam da odaberete niz optički čistih folija za zatamnjivanje sa nekoliko nivoa zaštite, kako biste dobili željeni izgled i zaštitu od sunca koju želite. Zaštitite unutrašnjost vašeg automobila od štetnih sunčevih zraka, smanjite toplotu i odsjaj i poboljšajte efikasnost klima uređaja u vašem autu. Armolna window film na celu paletu daje 10 godina pisane garancije I veoma niske cene.

ARMOLAN FOLIJE ZA STAKLA AUTA SU SERTIFIKOVANE, A TO ZNAČI DA SVAKA FOLIJA MORA IMATI UGRAVIRAN ŽIG NA SEBI KOJE ĆE STOJATI NA SVAKO STAKLO.

- Jedina labaratorjia u EVROPSKOJ UNIJI za proveru folija za zatamnjivanje auto stakala za zaštitu od pucanja, požara, refleksije i ostalih potvrda za ispravnost folija je MPA NRW i nalazi se u NEMAČKOJ tačna adresa ovde. Ona dokazuje ispravnost folije i daje sertifikat. Svaka folija dobija sertifikat sa brojem-(ABG ŽIGOM).

- Savez za motorna vozila ,,Kraftfahrt-Bundesamt,, koji se takođe nalazi u NEMAČKOJ sa tačnom adresom ovde, sa tim sertifikatom za zatamnjivanje folija za auto stakla odobrava folije za lepljnjenje na stakla ali svaka folija mora imati broj-(ABG ŽIG). Ako radite folije sa nalepnicama u Srbiji bez broj-(ABG ŽIGA) u EVROPSKOJ UNIJI niste validni u saobraćaju i mogu Vas isključiti. Za Beograd i Srbiju mi izdajemo papire za ATEST.

- Medjutim kod nas je to malo drugacije. I pored sertifikovanih folija, kod nas distributeri nose svoje folije ponovo na proveru i odobrenje ugrandje u Agenciju za bezbednost saobracaja, kako bi ponovo dobili sertifikat za Srbiju i pored već dobijenog sertifikate od Evropske unije. Zbog malverzacije mi preporučujemo da radite foliju dozvoljenu sa žigom I nikako ako taj žig nema.

Naša firma Armoglass ne lepi nalepnice, izdavanje Atesta je bez nalepnica, na našim folijama je ugraviran samo žig koji se gravira u fabrici.

- Posle ugradnje folije za auto stakla postoji još jedna provera folija. To je treća provera folija za stakla i rade je vlasnici automobila, malo komplikovana, ali mi smo tu da ispravimo i pomognemo u dobijanju Atesta.

Radimo na celoj teritoriji Beograda: Zemun, Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin. I okoline: Smederevo, Barajevo, Stara Pazova, Pancevo, Indjija, Borča, Ovča, Vinča, Kaludjerica, Lestane, Vrčin, Grocka.


SERIJA VISOKIH PERFORMANSI:

Armolan HP je film visokih performansi koji sadrži metale za visoko odbacivanje toplote:

• Metalizirani film visokih performansi
• Boje: ugalj, crna, zelena, plava i bronzana boja / metalna konstrukcija
• Do 99% blokade UV zraka
• Do 61% odbijanje toplote
• Do 82% smanjenja infracrvene toplote
• Najbolji toplotni skupljajući film na tržištu
• Vrhunska optička jasnoća
• Doživotna garancija - Folija za zatamnjivanje stakla auta armolan window films5 NAJVAŽNIJIH STAVKI ZAŠTITE:

Blokira UV zračenje
• Smanjuje bledilo i pucanje unutrašnjosti
• Povećava zaštitu kože

Smanjuje toplotu
• Povećava efikasnost I ekonomicnost klimatizacije
• Poboljšava udobnost putnika

Smanjuje odsjaj
• Smanjuje umor očiju.
• Poboljšava vid i sigurnost
• Štiti osobu i / ili imovinu od stranih očiju

Povećava sigurnost
• Štiti osobu i / ili imovinu od vandala, otezavajuci obijanje automobila I razbijanje stakla
• sprečavanjem raspršivanja stakla

Povećava privatnost
• Folije raznih procenata zatamnjenja omogućavaju od malo do potpune sigurnosti intime u prostorijiPOGLEDAJTE GALERIJU RADOVA OVDE

www.zatamnjivanje.com/galerija
www.facebook.com/galerija
www.instagram.com/galerija


PROCEDURA ZA DOBIJANJE ATESTA POGLEDAJTE OVDE

www.zatamnjivanje.com/atest


CENOVNIK POGLEDAJTE OVDE

www.zatamnjivanje.com/cena
SIMULACIJE ZATAMNJIVANJE STAKALA ARMOLAN FOLIJE
ELDORADO AUTO FOLIJEELDORADO AUTO FOLIJE SRBIJAELDORADO AUTO FOLIJEELDORADO AUTO FOLIJE ZATAMNJIVANJEELDORADO AUTO FOLIJE ZATAMNJIVANJEELDORADO AUTO FOLIJE ZATAMNJIVANJE SRBIJAELDORADO ZATAMNJENE AUTO FOLIJE BEOGRAD SRBIJA
DAYTONA AUTO FOLIJEDAYTONA ZATAMNJENE AUTO FOLIJEDAYTONA ZATAMNJENE AUTODAYTONA ZATAMNJENE AUTO FOLIJEDAYTONA ZATAMNJENE AUTO FOLIJE SRBIJADAYTONA ZATAMNJENE AUTO FOLIJE SRBIJADAYTONA ZATAMNJENE AUTO FOLIJE SRBIJA
GALERIJA FOTOGRAFIJA
ZATAMNJIVANJE AUTO STAKALA BEOGRAD
ZATAMNJIVANJE AUTO STAKALA BEOGRAD
ZATAMNJIVANJE AUTO STAKALA BEOGRAD
ZATAMNJIVANJE AUTO STAKALA BEOGRAD
ZATAMNJIVANJE AUTO STAKALA BEOGRAD
ZATAMNJIVANJE AUTO STAKALA BEOGRAD
TINT CAR BELGRADE
VISOKA IR I UV ZAŠTITA
TEL: +381 66 066 064
VRHUNSKI KVALITET

ARMOLAN WINDOWS FILMS - VISOKA IR I UV ZAŠTITA
NAZOVITE ARMOGLASS I ZAKAŽITE ZATAMNjIVANJE STAKALA AUTOMOBILA
ILI PREZENTACIJU FOLIJA ZA STAKLA STAMBENIH POVRŠINA U BEOGRADU I OKOLINI.

+381 66 066 064


ZATAMNJIVANJE BEOGRAD SRBIJA

ARMOLAN WINDOW FILMS BEOGRAD
Ostanimo u kontaktu

Tel: +381 66 066 064
Email: armolanbeograd@gmail.com
Ponedeljak - Petak : 8.00 - 20.00
FOLLOW US

Copyright © Armolan car foil 2019. All rights reserved.