• ZATAMNJIVANJE STAKALA OBJEKATA BEOGRAD
Home > Zatamnjivanje Objekata
Radno vreme: 08 AM / 20 PM        tel:  +381 66 066 064
FOLIJE ZA STAKLA BEOGRAD


Armolan folije za stakla objekata mogu se koristiti na bilo kojoj staklenoj površini zgrada. Bilo da se radi o prozorima stambenih kompleksa ili komercijalnih kompleksa objekata, Armolan folije za stakla odgovaraju svim svrhama. Armolan folije za zatamnjivanje stakala zadovoljavaju širok spektar potreba kupaca. Odbijanje topline, smanjenje sjaja, privatnost, sigurnost i dobar izgled, svi ovi zahtevi mogu se ispuniti pomoću Armolanove folije za stakla stambenih povrsina.


FOLIJE ZA ZATAMNJIVANJE STAMBENIH POVRŠINA OBJEKATA

Kada je u pitanju izolacija kuće od vrućine i hladnoće, prozori predstavljaju poseban izazov. U leto, obično staklo omogućava sunčevoj toplini da prodire u vaš dom, čineći vas i porodicu vrlo neugodnim i prisiljavajući vaš klima uređaj na jači rad. Zimi staklene ploče gube znatnu količinu toplote u vašem domu.
Folija za stakla nanesen na unutrašnjost vaših prozora je proziran solarni ekran koji može da smanji do 80% sunčeve toplote. Leti je vaš dom hladniji i ugodniji, tako da možete uštedeti na računima za energiju. Zimi neke folije hvataju toplinu u sobi za udobnost tokom cele godine.


KOMERCIJALNE FOLIJE ZA STAKLA OBJEKATA

Mnogi operateri zgrada imaju poteškoće sa neravnotežama grejanja i hlađenja između sunčanih i zasenčenih područja zgrade. Folija za staklo za solarnu kontrolu minimizira ovaj problem nejednakosti i pomaže u poboljšanju nivoa komfora uz smanjenje potrošnje energije.
Potražnja za najvećim opterećenjem može značajno uticati na troškove električne energije u zgradi. Mnoga komunalna preduzeća svoju strukturu stopa baziraju na zgradi na merenju maksimalnog vršnog opterećenja. Folije za staklo za solarnu kontrolu pomaže u smanjivanju tog vrha i na taj način ukupnom trošenju električne energije.
Radimo na celoj teritoriji Beograda: Zemun, Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin. I okoline: Smederevo, Barajevo, Stara Pazova, Pančevo, Indjija, Borča, Ovča, Vinča, Kaludjerica, Lestane, Vrčin, Grocka.


PRVI SNIMAK

DRUGI SNIMAK

TREĆI SNIMAK

GALERIJA FOTOGRAFIJA
FOLIJE_ZA_OBJEKATE_BEOGRAD_16
ZATAMNJIVANJE STAKALA OBJEKATA BEOGRAD
ZATAMNJIVANJE STAKALA OBJEKATA BEOGRAD
ZATAMNJIVANJE STAKALA OBJEKATA BEOGRAD
BUILDING TINTING
VISOKA IR I UV ZAŠTITA
TEL: +381 66 066 064
VRHUNSKI KVALITET

ARMOLAN WINDOWS FILMS - VISOKA IR I UV ZAŠTITA
NAZOVITE ARMOGLASS I ZAKAŽITE ZATAMNjIVANJE STAKALA AUTOMOBILA
ILI PREZENTACIJU FOLIJA ZA STAKLA STAMBENIH POVRŠINA U BEOGRADU I OKOLINI.

+381 66 066 064


ZATAMNJIVANJE BEOGRAD SRBIJA

ARMOLAN WINDOW FILMS BEOGRAD
Ostanimo u kontaktu

Tel: +381 66 066 064
Email: armolanbeograd@gmail.com
Ponedeljak - Petak : 8.00 - 20.00
FOLLOW US

Copyright © Armolan car foil 2019. All rights reserved.