• ZATAMNJIVANJE STAKALA AUTOBUSA BEOGRAD
Home > Folije atest
Radno vreme: 08 AM / 20 PM        tel:  +381 66 066 064
PROCEDURA ARMOLAN ZATAMNJINJIVANJE STAKALA
ATEST SASTAVLJENA JE IZ 5 PROCESA:1 . Potrebno je auto zatamniti, ugradjivač sprema papire o ugrađenoj foliji na automobil za atest.

2 . Potrebno je izvaditi saglasnost za ATEST kod generalnih distributera automobila.
- Distributeri koji nenaplaćuju saglasnost, kontakt i cenu možete videti ovde.
- Distributeri koji naplaćuju saglasnost, kontakt i cenu možete videti ovde.

ZA NAŠE KLIJENTE MOŽEMO I MI NABAVLJATI SAGLASNOST ZA ATEST DA SE NE BI MALTRETIRALI, DOVOLJNO JE DA NAS OKRENETE: ,,ARMOLAN TIM,, 066 066 065

3 . Odlazi se u AMSS gde se vrši ponovni pregled folija i vozila, adresa i kontakt gde se vrše pregledi skinite ovde.
Atest u AMSS - Cena izdavanja uverenja od ABS iznosi 3 000 din, - Republička administrativna taksa iznosi 320 din - Ispitivanje zatamnjenih stakala iznosi oko 4 800 u zavisnosti od normativa ovlašćene organizacije za ispitivanje vozila.

4 . Posle pregleda u AMSS potrebno je auto odvesti na tehnički i dokument dobijen sa tehničkog pregleda, opet treba dostaviti u AMSS. Upamtitie tehnički važi mesec dana i možete ga iskoristiti i za registraciju ako se uklopite sa vremenom.

5 . Završili ste komletnu proceduru. Za par dana Vam oni šalju ATEST na kućnu adresu ili idete da ga preuzmete, jedino dobro u svemu je to da je atest TRAJAN.


NAJVAŽNIJE:

U zemljama EU ili u inostranstvu u većini zemalja zatamnjivanje stakala je dozvoljeno samo zadnjeg dela vozila i to samo sa folijom sa ABG brojem (broj od četiri cifre laserski ugraviran na foliji) nikako bez nje prednja stakla nisu dozvoljena nikoliko pa ako planirate da idete u inostranstvo izbegavajte da lepite nalepnice, kako ne bi primetili da imate foliju i dobili kaznu!!! SAMO LEPITE FOLIJU SA ABG BROJEM!

U zemljama Balkana (Crna Gora, BiH , Makedonija)... zatamnjivanje zadnjih stakala je dozvoljeno bez žiga i ograničenja, ali prednja stakla su i ovde zabranjena, pa Vam predlažem da nikako ne lepite nalepnice na prednja stakla čak i ako idete u zemlje naših suseda, kako ne bi primetili da imate foliju inače znam X slučajeva koje su kaznili naši susedi! SAMO LEPITE FOLIJU SA ABG BROJEMSkraćenica (ABG) znači ALLGEMEINE-BAUARTGENEHMIGUNG ili u prevodu znači ,,OPŠTI TIP-ODOBRENJE,, Možete ovde preuzeti na nas jezik
Radimo na celoj teritoriji Beograda: Zemun, Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Sopot, Surčin. I okoline: Smederevo, Barajevo, Stara Pazova, Pancevo, Indjija, Borča, Ovča, Vinča, Kaludjerica, Lestane, Vrčin, Grocka


ATEST FOIL
VISOKA IR I UV ZAŠTITA
TEL: +381 66 066 064
VRHUNSKI KVALITET

ARMOLAN WINDOWS FILMS - VISOKA IR I UV ZAŠTITA
NAZOVITE ARMOGLASS I ZAKAŽITE ZATAMNjIVANJE STAKALA AUTOMOBILA
ILI PREZENTACIJU FOLIJA ZA STAKLA STAMBENIH POVRŠINA U BEOGRADU I OKOLINI.

+381 66 066 064


ZATAMNJIVANJE BEOGRAD SRBIJA

ARMOLAN WINDOW FILMS BEOGRAD
Ostanimo u kontaktu

Tel: +381 66 066 064
Email: armolanbeograd@gmail.com
Ponedeljak - Petak : 8.00 - 20.00
FOLLOW US

Copyright © Armolan car foil 2019. All rights reserved.