• ZATAMNJIVANJE STAKALA AUTOBUSA BEOGRAD
Home > Bezbednosne sekjuriti (safety) folije
Radno vreme: 08 AM / 20 PM        tel:  +381 66 066 064
BEZBEDNOSNE SEKJURITI (SAFETY) FOLIJE


Staklo predstavlja određenu količinu rizika, jednostavno zato što je veoma krhko. Prema studiji vlade SAD-a, komadi stakla su najveći uzrok povreda tokom eksplozije ili oluje. Odgovor na ovaj problem je sigurnosni sekjuriti - safeti folija za stakla. Sekjuriti Folija za stakla drži staklo zajedno nakon snažnog udara, sprečavajući da krhotine lete naokolo i nanesu štetu.

Mnogo je razloga zbog čega građevinari i arhitekti uveliko koriste staklo. Za jednu, ona propušta svetlost i tako smanjuje količinu osvetljenja koja je potrebna tokom dana. Drugo , izgleda dobro i stvara gladak moderan loos za komercijalne institucije. Tri , omogućava ljudima da pogledaju u unutrašnjost, posebno noću - što je važno za maloprodaju, restorane i slično.

Zastitne Safety folije za staklo ima mogućnost zaštite stakla od pucanja. Nanosi se na unutrašnju površinu stakla koristeći izuzetno agresivan akrilni lepak osetljiv na pritisak. Ona drži površinu zajedno kada postoji nasilni udar. Izrađuje se sa jednostrukim ili više slojevima poliesterskog filma - bistrim ili nijansiranim - na različite načine. Što je više slojeva, veća je i ponuđena zaštita.

Druga prednost sigurnosnog zaštitnih folije za stakla je što nudi određenu količinu zaštite od krađe. Lopov ne može samo da baci kamen na stakleni prozor da ga razbije. Kada projektil pogodi prozor zaštićen zaštitnom safety folijom prozor može da pukne, ali se ne razbija; umesto toga, komadi se drže na mestu filma. Dakle , osoblje obezbeđenja ima dovoljno vremena da potrči na lice mesta i spreči da se provala dogodi.

Za komercijalne ustanove kao što su prodavnice i restorani, važno je imati staklo sa apsolutno besprekornom cistom površinom. Zaštitne folije sprečavaju da se tokom svakodnevnog čišćenja pojave neprijatne ogrebotine. Mrlje poput otisaka ruku ili grafita takođe se mogu lako ukloniti sa staklenog prozora obloženog sigurnosnom folijom.


ARMOLAN WINDOWS FILMS - VISOKA IR I UV ZAŠTITA
NAZOVITE ARMOGLASS I ZAKAŽITE ZATAMNjIVANJE STAKALA AUTOMOBILA
ILI PREZENTACIJU FOLIJA ZA STAKLA STAMBENIH POVRŠINA U BEOGRADU I OKOLINI.

+381 66 066 064

SAFETY TINTING
VISOKA IR I UV ZAŠTITA
TEL: +381 66 066 064
VRHUNSKI KVALITET

ZATAMNJIVANJE BEOGRAD SRBIJA

ARMOLAN WINDOW FILMS BEOGRAD
Ostanimo u kontaktu

Tel: +381 66 066 064
Email: armolanbeograd@gmail.com
Ponedeljak - Petak : 8.00 - 20.00
FOLLOW US

Copyright © Armolan car foil 2019. All rights reserved.